مزایای ویزای تحصیلی آلمان

  • دوره های متنوع

رشته هایی که در دانشگاه های آلمان تدریس می شوند بسیار زیادند. فرصت های آموزشی و تحقیقاتی بسیار زیادی پیش روی شما قرار دارد؛ به همین دلیل از بابت دنبال کردن رشته مورد علاقه خود در دانشگاه لازم نیست نگرانی داشته باشید.

  • افزایش مهارت های ارتباطاتی

زمانی که دوران تحصیل خود را در آلمان سپری می کنید، زبان جدیدی را فرا خواهید گرفت. با داشتن ویزای تحصیلی این کشور و ورود به خاک این کشور با افراد بسیار زیادی از سراسر جهان رو به رو خواهید شد که به شما کمک می کنند مهارت های ارتباطی بین فرهنگی خود را توسعه دهید.

  • فرصت های شغلی زیاد

پس از فارغ التحصیلی و حتی هنگام تحصیل، فرصت های شغلی بسیار زیادی پیش روی شما قرار خواهد گرفت. کارفرمایان به سرعت دانش آموختگان دانشگاه های آلمانی را جذب می کنند. این موضوع باعث می شود تا احتمال پیدا کردن کار پس از تحصیل برای شما بسیار زیاد شود.

ویزای تحصیلی آلمان-2.jpg

انواع ویزای تحصیلی آلمان

آلمان سه نوع ویزای تحصیلی را در تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و پسادکتری ارائه می دهد. همچنین ویزا ها ممکن است برای کسانی که قصد شرکت در یک دوره پیش دانشگاهی یا دوره زبان آلمانی آکادمیک را دارند نیز صادر شود.

ویزای دانشجویی آلمان: ویزای دانشجویی آلمان رایج ترین نوع ویزا برای تحصیل است و به نوعی استاندارد ویزای تحصیلی برای این کشور محسوب می شود. دانشجویی که موفق به دریافت نامه پذیرش از یکی از دانشگاه های رسمی آلمان شده باشد، می تواند برای دریافت این نوع ویزا اقدام کند تا بتواند برنامه تحصیلی خود را در دانشگاه مورد نظر شروع کند.

  • ویزای متقاضی دانشجویی آلمان: اگر قبولی شما در دانشگاه مورد نظر قطعی نشده است و برای درخواست تنها امکان درخواست حضوری وجود داشته باشد، این نوع ویزا صادر می شود. این نوع ویزا تا زمان اتمام مراحل درخواست برای دانشگاه معتبر خواهد بود.
  • ویزای دوره زبان آلمانی: اگر قصد دارید تنها برای یادگیری زبان آلمانی به این کشور سفر کنید، باید ویزای مخصوص دوره زبان آلمانی را دریافت کنید.
ویزای تحصیلی آلمان-1.jpg

شرایط اخذ ویزای تحصیلی در آلمان

اگر شرایط شما با مواردی که در ادامه می ‌گوییم تطابق ندارد، جای نگرانی نیست. کافی است فرم ارزیابی ما را پر کنید تا در مشاوره رایگان به شما بگوییم از چه راه‌ هایی می‌ توانید جبران معدل یا گپ تحصیلی را انجام دهید. شرایط اخذ ویزای دانشجویی آلمان عبارت است از:

  • شرط معدل

بدون شک برای تحصیل در دانشگاه‌ های برتر آلمان به معدل بالا (حداقل ۱۶) نیاز خواهید داشت؛ اما به ‌طور کلی می ‌توان گفت شرط معدل ویزای تحصیلی آلمان ۱۵ است. امکان جبران معدل پایین با ارائه سوابق کار و پژوهش مرتبط با رشته تحصیلی ‌تان وجود دارد. اگر به مهاجرت تحصیلی با معدل پایین علاقه دارید، ما مسیر را به شما نشان می ‌دهیم.

  • مدرک زبان

تدریس در دانشگاه‌ های آلمان به دو زبان انگلیسی و آلمانی انجام می ‌شود. شما می ‌توانید بدون یادگیری زبان آلمانی در این کشور تحصیل کنید؛ البته در این صورت باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشید. سطح زبان مورد نیاز برای اخذ ویزا B2 است.

  • تمکن مالی

از آن‌ جایی که تحصیل در آلمان رایگان است، برای اخذ ویزای تحصیلی لازم است به افسر سفارت اثبات کنید که توانایی پرداخت هزینه‌ های زندگی دانشجویی در آلمان را برای یک‌ سال آینده دارید. با توجه به هزینه‌ های فعلی زندگی در این کشور، تمکن مالی معادل ۱۱,۲۰۸ تعیین شده است. این مبلغ باید در حساب بلوکه شما موجود باشد.

  • حساب بلوکه در آلمان

همانطور که در پاراگراف قبل اشاره کردیم، برای اثبات تمکن مالی لازم است مبلغ تعیین شده در حساب بلوکه شما موجود باشد. حساب بلوکه آلمان به ‌صورت ماهانه سقف برداشت دارد. شما می ‌توانید به ‌اندازه خرج ماهانه خود از این حساب برداشت داشته باشید. مدارک لازم برای افتتاح حساب بلوکه در آلمان عبارتند از:

  1. یک مدرک شناسایی (ترجیحا پاسپورت)
  2. گواهی ثبت ‌نام دانشگاه
  • شرایط سنی

هر چه سن شما با مقطع تحصیلی ‌تان تناسب بیشتری داشته باشد، شانس ویزای شما بالا تر می ‌رود. این یک قاعده کلی است و برای اخذ ویزای تحصیلی اکثر کشور های پیشرفته دنیا صدق می‌ کند. اما نباید فکر کنید که در صورت عدم تناسب سن و مقطع و وجود گپ تحصیلی دیگر شانسی برای اخذ ویزا نخواهید داشت. ما در سیم ‌آخر برای پر کردن گپ تحصیلی و توجیه آن کنار شماییم.

ویزای تحصیلی آلمان-4.jpg

هزینه ویزای تحصیلی آلمان

با توجه به رایگان بودن تحصیل در بیشتر دانشگاه‌ های این کشور، بیشترین هزینه در پروسه مهاجرت به آلمان، هزینه درخواست ویزا است. مبلغ لازم برای ثبت درخواست ویزای تحصیلی در ابتدای سال ۲۰۲۳، ۷۵ یورو است.

مدت زمان گرفتن ویزای تحصیلی آلمان

بررسی شرایط شما از زمانی که مراحل بیومتریک و انگشت ‌نگاری سفارت و همچنین مصاحبه با آفیسر را انجام دهید، آغاز می‌ شود. در این مرحله مواردی مثل تمکن مالی شما مورد بررسی قرار می‌ گیرد تا صلاحیت شما برای تبدیل شدن به شهروند آلمان تایید شود. این فرآیند معمولا چیزی بین ۳۰ تا ۴۵ روز زمان خواهد برد.

شرایط ویزای همراه دانشجویی آلمان

اول اینکه نمی ‌توانید همزمان با همراه خود به آلمان مهاجرت کنید. امکان درخواست ویزای همراه بعد از ورود به خاک آلمان برای شما وجود خواهد داشت. بدیهی است که در صورت تمایل به اخذ ویزای همراه مبلغ تمکن مالی هم برای شما بیشتر می ‌شود. در ضمن همراه شما اجازه کار در آلمان را نخواهد داشت و لازم است مدرک زبان آلمانی سطح A1 داشته باشد. به‌ طور کلی، اگر متاهل هستید و می‌ خواهید همراه همسرتان مهاجرت تحصیلی کنید به شما پیشنهاد می ‌کنیم شرایط ویزای تحصیلی کانادا را بررسی کنید.

ویزای تحصیلی آلمان با مدرک دیپلم

آلمان یکی از بهترین ها مقاصد برای ادامه تحصیل بعد از دوره دبیرستان و اخذ مدرک دیپلم است. شرایطی همچون اخذ بورسیه و کیفیت بالای اموزشی در کنار شهریه بسیار مناسب برای افرادی که نتوانند بورسیه را دریافت کنند، سبب گشته تا آلمان را برای ادامه تحصیل انتخاب کنید. در ادامه به بررسی شرایط ویزای دانشجویی آلمان با دیپلم می پردازیم.

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله اپلای برای دانشگاه های آلمان را نیز بررسی داشته باشید.

شرایط تحصیل در آلمان با مدرک دیپلم

  1. اولین و شاید مهمترین نکته برای تحصیل در آلمان با دیپلم داشتن مدرک زبان معتبر است. شما می بایست قبل از هر اقدامی یک مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی که مورد تایید سفارت آلمان باشد را دریافت کنید. مدرک گوته برای زبان آلمانی و تافل یا آیتلس برای زبان انگلیسی مورد نیاز شما خواهد بود.
  2. در مرحله دوم باید در نظر داشته باشید که قبل از ورود به دوره کارشناسی باید یک سال را در کالج بگذرانید. این کالج ها آزمون ورودی و پایان دوره دارند پس باید خودتان را برای آزمون نیز آماده کنید.
  3. تمکن مالی دیگر موردی است که باید به آن توجه داشته باشید. تمکن مالی به این معنی که حداقل در هر سال مبلغی در حدود 12 هزار یورو در حساب بانکی شما یا والدینتان باید وجود داشته باشد تا کشور آلمان اطمینان حاصل کند شما توانایی پرداخت هزینه های زندگی در این کشور را دارید.

به شما پیشنهاد می کنیم مقاله شرایط تحصیل در آلمان زیر 18 سال را نیز مطالعه فرمایید.

ویزای تحصیلی آلمان با مدرک دیپلم

شرایط دریافت ویزای تحصیلی آلمان با دیپلم

جهت دریافت ویزای آلمان با دیپلم باید مدارک زیر را ارائه کنید:

  • گواهی تمکن مالی
  • ارائه مدرک زبان معتبر ( انگلیسی یا آلمانی )
  • گواهی زیر نمرات دبیرستان
  • پاسپورت
  • عکس پرسنلی
  • مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم
  • ویزای تحصیلی دانش آموزی آلمان

در اخر اگر به دنبال تحصیل بورسیه هستید می توانید شرایط آن را در مقاله بورسیه تحصیلی آلمان بررسی کنید.

ویزای تحصیلی دانش آموزی آلمان

جهت دریافت ویزای دانش اموزی باید به شرایط و ضوابط خاصی آشنایی داشته باشید و مدارک مورد نظر را ارائه دهید. در ادامه به بررسی این موارد خواهیم پرداخت.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی دانش آموزی آلمان

  1. گواهی سلامت دانش آموز
  2. پاسپورت معتبر با اعتبار حداقل 6 ماه
  3. مدرک تحصیلی مقاطعی که دانش اموز گذارنده است
  4. مدرک زبان
  5. گواهی تمکن مالی
  6. فرم درخواست ویزای تحصیلی
  7. پذیرش نامه از مدرسه مورد تقاضا
  8. بیمه نامه دانش آموز با اعتبار 1 ساله

شرایط اخذ ویزا دانش آموزی برای آلمان

جهت دریافت ویزا باید با برخی قوانین آشنایی داشته باشید زیرا دریافت ویزا برای سنین پایین کمی دشوار تر از سایرین است.

  • باید سن متقاضی بین 6 تا 18 سال باشد
  • باید قبل از هر اقدامی، پذیرش مدرسه مورد نظر اخذ شده باشد
  • مدارک مورد نیاز برای سفارت مانند عکس باید تکمیل شود
  • هزینه های اخذ ویزای پرداخت گردد
  • گواهی تمکن مالی ارائه شود
  • تمام شرایطی که برای تحصیل در آلمان نیاز است را دانش اموز داشته باشد.
ویزای تحصیلی آلمان-5.jpg

دلایل ریجکت شدن ویزای دانشجویی آلمان

گاهی سفارت آلمان درخواست دانشجویان برای اخذ ویزای تحصیلی را ریجکت می کند. این اتفاق در حالتی می ‌افتد که شرایط شما نتواند افسر سفارت را قانع کند. در ادامه، دلایل ریجکتی ویزای دانشجویی آلمان را بیان خواهیم کرد:

  • تمکن مالی ناکافی: با توجه به ثابت بودن عدد تمکن مالی، این مورد خیلی کم اتفاق می ‌افتد. لازم است دقت ویژه‌ ای در انجام مراحل افتتاح حساب و ارائه تمکن به سفارت داشته باشید. ما در پکیج خدمات مهاجرت تحصیلی به آلمان به شما مشاوره تمکن مالی نیز ارائه می‌ دهیم.
  • گپ تحصیلی: اگر سن شما با مقطعی که برای آن درخواست ویزا داده ‌اید، تناسب نداشته باشد و نتوانید این فاصله زمانی یا همان گپ تحصیلی را به‌ خوبی توجیه کنید، درخواست ویزای شما ریجکت خواهد شد. برای توجیه گپ تحصیلی می ‌توانید سابقه کار مرتبط با رشته یا مقاله ISI ارائه دهید.
  • مشکل در مدارک: مدارک شما باید طبق استاندارد های سفارت، جمع‌ آوری و تکمیل شود. بعضی از مدارک مانند رزومه و انگیزه‌ نامه، نیاز به نگارش دقیق و حرفه‌ ای دارند. ما در سیم‌ آخر برای تکمیل مدارک و نوشتن رزومه و انگیزه‌ نامه نیز همراه شما هستیم.
  • عدم ارتباط رشته انتخابی با مدارک پیشین: رشته‌ ای که برای تحصیل انتخاب می‌ کنید لازم است با سوابق تحصیلی شما تناسب داشته باشد. در غیر این صورت، آفیسر سفارت به ‌سختی برای ویزا دادن به شما قانع خواهد شد. ما در سیم ‌آخر شرایط شما را کاملا رایگان بررسی می‌ کنیم و بهترین رشته را با توجه به شرایطتان پیشنهاد می‌ دهیم.
  • موفق نبودن در مصاحبه سفارت: یکی از مهم ‌ترین مراحل برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان، مصاحبه سفارت این کشور است. شما باید در این مصاحبه به خوبی خود را معرفی و انگیزه ‌های خود از حضور در این کشور را بیان کنید تا آفیسر مورد نظر قانع شود. برگزاری جلسات شبیه ‌سازی مصاحبه سفارت به شما کمک می‌ کند تا با اطمینان خاطر بیشتری در این مصاحبه شرکت کنید.
ویزای تحصیلی آلمان-6.jpg

رفع ریجکتی ویزای تحصیلی آلمان

در اکثر اوقات دلیل ریجکتی ویزا درخواست شما مشخص نمی شود. شما می توانید در صورت ریجکت شدن، از راه های قانونی ای که پیش روی شما قرار گرفته است، برای تجدید نظر در صدور ویزای تحصیلی آلمان درخواست دهید.

برای رفع ریجکتی دو راه پیش روی شما خواهد بود :

  • اعتراض

اولین قدم در برابر ریجکت شدن درخواست، اعتراض است. شما می توانید اعتراض خود را در سفارت یا کنسولگری ای که در آن درخواست ویزا داده اید ثبت کنید. معمولا ریجکتی زمانی رخ می دهد که برخی از مدارک گم شده باشند یا فرد، مشکوک تلقی شود. شما از طریق اعتراض می توانید فرآیند صدور ویزا را از سر بگیرید تا مشکلاتی که موجب ریجکت شدن شما شده است را پیدا کنید.

بعد از اعتراض، درخواست شما برای دریافت ویزای تحصیلی دوباره بررسی خواهد شد. در یک حالت، ممکن است اعتراض شما قبول شود و فرآیند درخواست ویزا را از سر بگیرید؛ اما در حالت دیگر، اعتراض رد و دلیل رد شدن آن نیز به شما توضیح داده خواهد شد.

  • ارسال اعتراض به دیوان عدالت اداری برلین

راه حل دوم که به هزینه و زمان زیادی نیاز دارد، ارسال اعتراض به دیوان عدالت برلین است. با ارسال اعتراض به دیوان عدالت، دادگاه درمورد صدور یا عدم صدور برای شما تصمیم خواهد گرفت. فقط این نکته را بدانید که در این راه باید از وکیل های با تجربه کمک بگیرید و صبور باشید.

ویزای_تحصیلی_آلمان-7.format-webp.webp

مراحل گرفتن ویزای تحصیلی آلمان چیست؟

برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان لازم است این مراحل را طی کنید:

  • اخذ پذیرش یکی از دانشگاه ‌های آلمان: شما باید قبل از هر چیز، مقطع، دانشگاه و رشته خود را تعیین کنید و سپس برای دانشگاه مورد نظر درخواست اپلیکیشن یا پذیرش بفرستید. در این مرحله، سوابق آموزشی و مدرک زبان شما از هر چیزی مهم ‌تر است. نوشتن رزومه و انگیزه ‌نامه طبق استاندارد هایی، احتمال اخذ پذیرش دانشگاه های آلمان را بالا می ‌برد.
  • رزرو وقت سفارت: بعد از اینکه دانشگاه صلاحیت شما را با صدور پذیرش تایید کرد، نوبت به اقدام برای ویزای تحصیلی می‌ رسد. حدودا ۹۰ روز بعد از ثبت درخواست و ایمیل شدن شماره پیگیری، ایمیل دیگری شامل تاریخ و زمان مصاحبه سفارت دریافت می ‌کنید و لازم است آن را تایید کنید تا وقت شما نهایی شود.
  • حضور در سفارت: فراموش نکنید که باید در زمان تعیین شده در سفارت آلمان حضور داشته باشید و مدارک خود را تحویل دهید. در زمان مراجعه حتما تاییدیه وقت سفارت خود را به‌ همراه داشته باشید. بعد از تحویل مدارک، لازم است انگشت‌ نگاری سفارت آلمان را انجام دهید و با افسر سفارت مصاحبه کنید.
  • دریافت کد پیگیری: پس از پایان مراحل بیومتریک، انگشت ‌نگاری و مصاحبه سفارت، یک کد پیگیری برای شما صادر می ‌شود. معمولا تا دو ماه بعد از صدور کد پیگیری، نتیجه ویزای متقاضی مشخص خواهد شد.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی آلمان

برای ثبت درخواست ویزای تحصیلی لازم است مدارک زیر را به سفارت این کشور تحویل دهید:

  • فرم تکمیل‌ شده‌ درخواست ویزا
  • نامه پذیرش دانشگاه آلمانی
  • رزومه تحصیلی
  • رزومه کاری (در صورت وجود)
  • انگیزه ‌نامه
  • پاسپورت
  • بلیط هواپیما
  • عکس پاسپورتی که در سه ماه گذشته گرفته شده باشد.
  • بیمه درمانی حوزه شنگن
  • تمکن مالی (گزارش حساب)
ویزای تحصیلی آلمان-8.jpg

اخذ ویزای تحصیلی در مقطع کارشناسی در آلمان

برای اخذ ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس لازم است مدرک دیپلم با معدل ۱۵ و بالا تر داشته باشید و همچنین مدرک زبان B1 آلمانی یا آیلتس ۶ را ارائه دهید. همانطور که گفتیم، دانشگاه‌ های دولتی آلمان شهریه ندارند و با اخذ پذیرش این دانشگاه‌ ها، تحصیل رایگان را تجربه خواهید کرد. شهریه دانشگاه‌ های آلمان بین 7 تا ۲۰ هزار یورو (برای یک سال) متغیر محاسبه می‌ شود. دوره کارشناسی در آلمان مشابه دوره کارشناسی در ایران، 4 ساله، است.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان

برای اخذ ویزای تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد، لازم است که دولت آلمان مدرک کارشناسی شما را تایید کند. نکته مثبت اینجا است که اکثر دانشگاه ‌های ایران (از جمله دانشگاه آزاد) مورد تایید دولت آلمان هستند. دوره فوق لیسانس در آلمان چیزی بین 1 تا 2 سال طول می‌ کشد. شما با ارائه مدرک زبان آلمانی سطح B1 آلمانی یا آیلتس ۶ می ‌توانید ویزای تحصیلی آلمان در مقطع فوق لیسانس را دریافت کنید.

اخذ ویزای تحصیلی در مقطع دکتری در آلمان

اخذ ویزای دانشجویی آلمان برای مقطع دکتری، نیازمند داشتن سوابق پژوهشی و همچنین طرح تحقیقاتی (پروپوزال) خوب است. در واقع کسانی برای تحصیل این مقطع در آلمان پذیرفته می ‌شوند که بتوانند از نظر علمی و پژوهشی به این کشور کمک کنند و برای دانشگاه خود سودآوری داشته باشند. در همین راستا ابتدا باید زمینه و طرح تحقیقاتی شما توسط یک استاد در دانشگاه‌ های آلمان تایید شود. نکته مثبت این است که برای این مقطع می ‌توانید فاند بگیرید و این فاند هزینه ‌های زندگی یک‌ ساله شما را پوشش خواهد داد. مقطع دکتری در آلمان معمولا 4 ساله است.

ویزای تحصیلی آلمان با بورسیه تحصیلی

با توجه به سطح بالای آموزش در آلمان، اخذ ویزای تحصیلی از سراسر دنیا متقاضی دارد؛ در نتیجه رقابت سختی برای گرفتن بورسیه تحصیلی در این کشور خواهید داشت. بورسیه‌ های متنوعی در آلمان وجود دارد که با ارائه سوابق تحصیلی خوب و همچنین طرح پژوهشی قوی می ‌توانید آن ‌ها را دریافت کنید.

ویزای تحصیلی آلمان-9.jpg

هزینه تحصیل

هزینه تحصیل در برخی از دانشگاه های آلمان به این شرح است:

شهریه میانگین دانشگاه دانشگاه 
500 یورو دانشگاه اشتوتگارت
500 یورو دانشگاه مانهایم
بدون شهریه دانشگاه برمن
933 یورو دانشگاه کلن
335 یورو دانشگاه هامبورگ
شهریه میانگین دانشگاه دانشگاه 
ویزای تحصیلی آلمان-10.jpg

نکات مهمی که باید به عنوان متقاضی ویزای آلمان بدانید.

اگر متقاضی ویزای تحصیلی آلمان هستید، باید به این نکات توجه داشته باشید :

  • هر لحظه ممکن است که افسر صادر کننده ویزا از شما مدارک اضافی برای صدور ویزا بخواهد.
  • به هیچ عنوان در تکمیل مدارک کوتاهی نکنید. حتی نبود کوچک ترین مدرک نیز می تواند کل فرآیند درخواست شما را باطل کند.
  • برای مصاحبه کسی را با خود به سفارت نبرید.
  • هر متقاضی ای می تواند تا حداکثر یک ماه پس از تصمیم سفارت برای صدور ویزا اعتراض کند.
  • در صورت ریجکت شدن حتما درمورد دلایل آن از سفارت سوال کنید.
  • هنگام ورود به فرودگاه در آلمان، همراه داشتن فتوکپی ویزا کافی نیست و باید اصل ویزا را همراه خود داشته باشید.
  • ویزا تحصیلی کشور آلمان فورا صادر نمی شود. شما حداقل باید چهار ماه برای دریافت ویزا صبر کنید. همچنین باید بدانید که هیچ تضمینی برای دریافت ویزا وجود ندارد.
  • فرم درخواست ویزا را می توانید به صورت رایگان از وب سایت سفارت یا کنسولگری آلمان در ایران دانلود کنید.
  • در صورت رد ویزا، هزینه ای بازپرداخت نخواهد شد.

کار دانشجویی با ویزای تحصیلی آلمان

در آلمان دانشجویان تا سقف ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار دانشجویی دارند. این سقف در زمان تعطیلی بین دو ترم به ۴۰ ساعت در هفته افزایش می یابد. نکته جالب اینجا است که بازار کار در آلمان رونق بسیار خوبی دارد و نرخ بیکاری این کشور ۳ درصد است. از طرف دیگر، شرکت‌ های آلمانی به جذب نیروی کار جوان واکنش مثبت نشان می‌ دهند. شما گزینه ‌های زیادی برای کار دانشجویی با ویزای تحصیلی پیش روی خود خواهید داشت. به ‌ازای هر ساعت کار دانشجویی در آلمان، بین ۸ تا ۱۲ یورو درآمد خواهید داشت.

ویزای تحصیلی آلمان-11.jpg

جمع بندی

آلمان به دلیل کیفیت بالای سیستم آموزشی، شهریه مقرون به صرفه و در برخی مواقع رایگان و همچنین فرصت های شغلی فراوان یکی از محبوب ترین مقاصد برای تحصیل در بین دانشجویان است. دانشجویان برای اینکه بتوانند در این کشور تحصیل کنند، پس از دریافت نامه پذیرش از دانشگاه باید برای ویزای تحصیلی آلمان اقدام کنند. برای دریافت ویزای تحصیلی این کشور باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارید و به نکات مهمی توجه داشته باشید که در این مقاله به آن ها اشاره کردیم.

اگر قصد تحصیل در خارج از کشور را دارید می توانید از راه های زیر با مشاوران سیم آخر در ارتباط باشید:

02141405

مشاوره رایگان

سوالات متداول

شرط سنی برای دریافت ویزای دانش آموزی آلمان چقدر است؟

بین 6 تا 18 سال

آیا امکان دریافت ویزای تحصیلی آلمان با دیپلم وجود دارد؟

بله – در صورت ارائه مدارکی چون: تمکن مالی و مدرک زبان معتبرآ امکان دریافت ویزا میسر خواهد بود.