تعداد قابل توجهی از دانشآموزان ایرانی در مقطع دبیرستان، مشغول به تحصیل رشته ریاضی هستند. افراد زیادی هم در دانشگاهها به تحصیل رشتههای مهندسی مشغولاند. این افراد برای مهاجرت چه گزینههایی را پیش رو خواهند داشت؟ بهترین رشته ریاضی برای مهاجرت چیست؟ مهاجرت کاری برای مهندسان بهتر است یا مهاجرت تحصیلی؟ در این مقاله با بررسی شرایط مهاجرت رشتههای مختلف، بهترین رشته های ریاضی برای مهاجرت را به شما نشان میدهیم. برای اطلاعات بیشتر میتوانید فرم درخواست مشاوره رایگان سیم آخر را پر کنید.
شرایط مهاجرت برای رشتههای کامپیوتری
دنیای امروز بخش گستردهای از پیشرفتهایش را مدیون متخصصان کامپیوتر است. از مهندسان نرمافزار و توسعهدهندگان سایت و اپلیکیشن گرفته تا کارشناسان هوشمصنوعی و علمداده. در حال حاضر رشتههای مرتبط با کامپیوتر، بهخصوص در کشورهای توسعهیافته، تقاضای بسیار بالایی دارند. از طرف دیگر درآمد این رشتهها هم در کشورهایی مثل کانادا، آمریکا یا استرالیا بسیار بالا است. میانگین درآمد یک برنامهنویس در آمریکا چیزی در حدود ۸۰ هزار دلار در سال محاسبه میشود. در حال حاضر میتوان گفت علوم کامپیوتر بهترین رشته کامیپوتری برای مهاجرت تحصیلی یا کاری است؛ چرا که کشورهای پیشرفته سرمایهگذاری ویژهای روی تحلیل دیتا انجام دادهاند.

شرایط مهاجرت برای مهندسی مکانیک
هر جا که صنعت وجود داشته باشد، تقاضا برای تخصصهای مرتبط با مهندسی مکانیک هم وجود خواهد داشت. از همین جمله میتوانیم بفهمیم که در کشورهای صنعتی و پیشرفته، تقاضای زیادی برای مشاغل مهندسی مکانیک وجود دارد. کسانی که مهندسی مکانیک دارند یا علاقهمند به این رشته هستند، میتوانند از طریق کار یا تحصیل مهاجرت کنند. اگر سابقه کاری خوب و تمکن مالی مناسب در کنار مدرک تحصیلی مکانیک دارید، مهاجرت کاری به آلمان یا کانادا میتواند برای شما گزینه مناسبی باشد. در طرف مقابل مهاجرت تحصیلی رشته مکانیک گزینه ارزانتری است (به تمکن مالی کمتری نیاز دارد) و بعد از تحصیل فرصت جستجوی کار خواهید داشت.
شرایط مهاجرت برای مهندسی عمران
مهندسی عمران رشتهای است که با یکی از نیازهای اولیه انسان یعنی مسکن ارتباط مستقیم دارد و برای همین هیچگاه رونق خود را از دست نخواهد داد. در حال حاضر برای ادامه تحصیل رشته عمران در خارج از کشور میتوانید مشاوره رایگان بگیرید. گزینه دیگر پیش روی شما مهاجرت کاری است. برای این کار ابتدا باید مقصدی را انتخاب کنید که در مشاغل مرتبط با مهندسی عمران تقاضای خوبی داشته باشد. اگر از طریق مراکز فنیحرفهای وارد رشته عمران شدهاید، میتوانید از طریق دوره های فنی حرفه ای آلمان (آوسبیلدونگ) برای مهاجرت کاری اقدام کنید. البته لازم است توجه داشته باشید که این روش چندان ساده نیست.

شرایط مهاجرت برای مهندسی برق
مهندسی برق در بازار کار کشوری مثل کانادا تقاضای بالایی دارد و علاوه بر این حقوق و مزایای خوبی هم در این کشور به مهندسان برق تعلق میگیرد. سایر کشورهای توسعهیافته مثل آمریکا، سوئیس و استرالیا نیز از نیروی کار متخصص در این زمینه استقبال میکنند. اگر بیشتر از کار به فضای آکادمیک و ادامهتحصیل علاقه دارید، گزینه مهاجرت تحصیلی به اکثر کشورها پیش روی شما قرار دارد. پس از پایان تحصیل در خارج از کشور به شما فرصت داده میشود کار پیدا کرده و اقامت خود را تمدید کنید. برای ادامه تحصیل رشته مهندسی برق در خارج از کشور، از سیم آخر مشاوره رایگان بگیرید.
جمع بندی
کسانی که در دبیرستان ریاضی خواندهاند، گزینههای زیادی را برای تحصیل دانشگاهی پیش روی خود دارند. از مهندسی کامپیوتر گرفته تا برق و مکانیک. این رشتهها در ایران بازار کار چندان خوبی ندارند. اما در خارج از کشور، خصوصا کشورهای صنعتی، مهندسین شرایط کاری و وضعیت درآمدی خوبی دارند. در نتیجه اگر در یکی از رشتههای ریاضی تحصیل کردهاید، ادامه تحصیل در خارج از کشور یا مهاجرت کاری به یک کشور توسعهیافته را به شما توصیه میکنیم.