مهم‌ترین دلیل دانشجویان برای حضور در کانادا را علاقه به تحصیل در دانشگاه‌هایی برتر با کلاسی جهانی می‌توان دانست. تحصیل در کانادا درمقایسه‌‌با دیگر کشورهای انگلیسی‌زبان مقرون‌به‌صرفه است و همۀ دانشجویان بین‌المللی با هر ملیتی برای بورسیه های تحصیلی دانشگاه های کانادا می‌توانند اقدام کنند. در این مطلب، دربارۀ بورسیه های تحصیلی دانشگاه های کانادا بیشتر صبحت خواهیم کرد؛ پس، تا پایان با ما همراه باشید.

بورسیه‌های تحصیلی مقطع کارشناسی

برخی از بورسیه های تحصیلی دانشگاه های کانادا برای دانشجویان مقطع کارشناسی ازاین‌قرارند:

بورسیه‌های بین‌المللی Lester B. Pearson: این بورسیه‌ها به‌مدت چهار سال به دانشجویان دانشگاه تورنتو اعطا می‌شود و هزینه‌های مربوط به شهریه، کتاب‌ها، هزینه‌های جانبی و اقامت آنان را پوشش می‌دهد. برای آشنایی بیشتر با بورسیه‌های بین‌المللی Lester B. Pearson، این لینک را مطالعه کنید.

بورسیه‌های بین‌المللی دانشگاه یورک: ارزش این بورسیه شصت تا صدهزار دلار کاناداست و به‌مدت چهار سال به دانشجویان ممتاز پذیرفته‌شده در دانشگاه یورک تعلق می‌گیرد. با مراجعه به این لینک، اطلاعات جامع دربارۀ بورسیه‌های بین‌المللی دانشگاه یورک را می‌توانید به‌دست آورید.

بورسیه‌های دانشگاه بریتیش کلمبیا: دانشگاه بریتیش کلمبیا بیشتر از دَه‌میلیون دلار کانادا برای اعطای بورسیه‌ها و امتیازهای مالی به دانشجویان بین‌المللی واجدشرایط در نظر گرفته است. به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ بورسیه‌های دانشگاه بریتیش کلمبیا، این لینک را ببینید.

بورسیه‌های بین‌المللی پرستیژ دانشگاه کارلتون: بورسیۀ تحصیلی دانشگاه کارلتون که با نام بورسیه‌های پرستیژ کارلتون شناخته می‌شود، تنها در نیمسال‌های پاییزه اعطا می‌شوند و دانشجویان برای بهره‌مندی از آن‌ها، از ۹۰درصد دیگر دانشجویان عملکرد بهتری باید داشته باشند. اطلاعات لازم دربارۀ بورسیه‌های بین‌المللی پرستیژ دانشگاه کارلتون، در این لینک دردسترس قرار دارد.

بورسیه‌های ورودی دانشگاه کلگری: ارزش این بورسیه‌ها شصت‌هزار دلار کاناداست و به‌مدت چهار سال به دانشجویان واجدشرایط پرداخت می‌شود. برای آشنایی بیشتر با بورسیه‌های ورودی دانشگاه کلگری، به این لینک مراجعه کنید.

بورسیه‌های تحصیلی دانشگاه وینیپگ: این بورسیه‌ها به آن دسته از دانشجویان بین‌المللی اعطا می‌شود که برای اولین‌بار قصد دارند در دانشگاه وینیپگ تحصیل کنند. ارزش بورسیه‌های مذکور ۳،۵۰۰ تا ۵،۰۰۰ دلار کاناداست و برای کسب اطلاعات کامل‌تر دربارۀ آن‌ها، به این لینک می‌توانید سر بزنید.

بورسیه‌های ورودی کالج هامبر: این بورسیه‌ها ویژۀ دانشجویانی است که کلاس‌هایشان را در نیمسال‌های سپتامبر و ژانویه آغاز می‌کنند. گفتنی است بورسیه‌های مذکور بخشی از شهریۀ دانشگاه را پوشش می‌دهند و برخی از آن‌ها تمدید‌شدنی هستند. با مراجعه به این لینک، با بورسیه‌های ورودی کالج هامبر می‌توانید بیشتر آشنا شوید.

امتیازهای مالی دانشگاه کنکوردیا: امتیازهای مالی دانشگاه کنکوردیا بسیار متنوع است و برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ آن‌ها، پیشنهاد می‌کنیم این لینک را مطالعه کنید.

امتیازهای مالی دانشگاه ساسکاچوان: این امتیازها بر‌اساس شایستگی دانشجویان اعطا می‌شود و فهرست کامل آن‌ها و جزئیاتشان را در این لینک می‌توانید مشاهده کنید.

بورسیه های تحصیلات تکمیلی کانادا

دانشگاه‌ها و دولت کانادا نیز برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بورسیه‌هایی در نظر گرفته‌اند. درادامه، بورسیه های تحصیلی دانشگاه های کانادا و دولت این کشور برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی را معرفی خواهیم کرد.

بورسیه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بریتیش کلمبیا: دانشگاه بریتیش کلمبیا پایگاه داده‌ای برای جست‌وجوی آسان‌تر بورسیه‌های متنوع در مقاطع تحصیلات تکمیلی در نظر گرفته است تا علاقه‌مندان به جزئیات آن‌ها و طرح‌های ابتکاری حمایت از فارغ‌التحصیلان راحت‌تر دسترسی داشته باشند. دسترسی به پایگاه دادۀ یادشده از این لینک امکان‌پذیر است.

بورسیه‌های تحصیلی بین‌المللی دانشگاه آلبرتا: دانشگاه آلبرتا بورسیه‌های گوناگونی به دانشجویان واجدشرایط اعطا می‌کند. با مراجعه به این لینک، با بورسیه‌های تحصیلی بین‌المللی دانشگاه آلبرتا می‌توانید بیشتر آشنا شوید.

بورسیه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه تورنتو: بورسیه‌های تحصیلی دانشگاه تورنتو به دانشجویان کانادایی و بین‌المللی مشغول تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تعلق می‌گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ بورسیه‌های مذکور، این لینک را مطالعه کنید.

بودجۀ بین‌المللی دانشگاه واترلو: دانشگاه واترلو برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی خود بورسیه‌های گوناگونی در نظر گرفته است. علاقه‌مندان برای آشنایی بیشتر با این بورسیه‌ها، بهتر است به این لینک مراجعه کنند.

بورسیه‌های تحصیلی دانشگاه سایمون فریزر: این بورسیه‌ها مشمول تمام دانشجویان، اعم از بین‌المللی و کانادایی و اروپایی می‌شود. اطلاعات کامل‌تر دربارۀ بورسیه‌های تحصیلی دانشگاه سایمون فریزر در این لینک دردسترس قرار دارد.

بورسیه‌های دانشگاه اتاوا: بورسیه‌های تحصیلی دانشگاه اتاوا به دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، دوره‌های کوتاه‌مدت و گواهینامه‌های تحصیلی اعطا می‌شود. دانشجویان مقطع کارشناسی با مراجعه به این لینک و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی با مراجعه به این لینک، اطلاعات بیشتری دربارۀ بورسیه‌های دانشگاه اتاوا می‌توانند کسب کنند.

بورسیه‌های تحصیلی پسادکتری (Banting): دولت کانادا بورسیه‌های تحصیلی پسادکتری را به آن‌ دسته از دانشجویان بین‌المللی اعطا می‌کند که قصد دارند در رشته‌های علوم طبیعی و اجتماعی و پژوهش‌های بهداشتی ادامه‌تحصیل دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر از فلوشیپ‌های تحصیلی Banting، به این لینک مراجعه کنید.

بورسیه‌های تحصیلات تکمیلی وانیر: دولت کانادا بورسیه‌های تحصیلات تکمیلی وانیر را برای دانشجویان بین‌المللی مقطع دکتری در نظر گرفته است. ارزش این بورسیه پنجاه‌هزار دلار کانادا در سال است. با مراجعه به لینک، جزئیات بیشتری دربارۀ بورسیه‌های تحصیلات تکمیلی وانیر می‌توانید به‌دست آورید.

بورسیۀ تحصیلات تکمیلی انتاریو (OGS): بورسیۀ تحصیلات تکمیلی انتاریو طرحی دولتی است که استان انتاریو به دانشجویان برتر و متقاضی تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری اعطا می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ بورسیه‌های یادشده، پیشنهاد می‌کنیم به این لینک سر بزنید.

بورسیۀ تحصیلی تریلیوم انتاریو (OTS): این بورسیه برای دانشجویان بین‌المللی واجدشرایط مقطع دکتری در نظر گرفته شده و ارزشش چهل‌هزار دلار کانادا در سال است. اطلاعات کامل‌تر دربارۀ بورسیۀ تحصیلی تریلیوم انتاریو (OTS) در این لینک دردسترس قرار دارد.

منبع: