Loading...

ویزای تحصیلی فرانسه

Home / فرانسه / ویزای تحصیلی فرانسه

فرانسه یکی از پرطرفدارترین کشورهای جهان در بین دانشجویان بین‌المللی است. یکی از مزایای تحصیل در فرانسه، امکان انجام کار دانشجویی در فرانسه در حین تحصیل و نیز بهره‌مندی از کمک هزینه مسکن در فرانسه است. در حال حاضر یکی از سریع‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین مسیرها جهت تحصیل در خارج از کشور برای ایرانیان، دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی برای دوره های زبان فرانسوی در فرانسه است. با توجه به شرایط فعلی سفارت فرانسه در ایران، متقاضیان ویزای تحصیلی می‌توانند در کم‌ترین زمان (حدود دو هفته)، از این مرکز وقت مصاحبه بگیرند. در این مقاله به بررسی شرایط، مراحل، هزینه و مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه می‌پردازیم.

اگر قصد شرکت در یک دوره زبان در فرانسه را دارید، توصیه می‌کنیم در کنار مطالعه مطلب «ویزای تحصیلی فرانسه»، با مراجعه به صفحه درخواست مشاوره، فرم مربوطه را پر کنید و از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره‌مند شوید.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی فرانسه

افراد زیر می‌توانند جهت درخواست ویزای بلند مدت دانشجویی اقدام نمایند:

  • داوطلبانی که دارای پذیرش از دانشگاه‌های فرانسه در مقاطع مختلف تحصیلات دانشگاهی هستند.
  • افرادی که دارای پذیرش از یک دوره زبان در فرانسه (دانشگاه‌ها و کالج های زبان) هستند.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی فرانسه

متقاضیان باید جهت دریافت ویزای تحصیلی فرانسه مراحل زیر را به ترتیب طی کنند:

۱- تشکیل پرونده

تشکیل پرونده ویزای بلند مدت دانشجویی بر روی نرم افزار تحصیل در فرانسه Etudes en France

2- مصاحبه در دفتر کامپوس فرانس

مصاحبه در دفتر کامپوس فرانس ایران و تحویل مدارک و پرداخت هزینه مصاحبه (۲۰۰ یورو)

۳- تحویل مدارک به VFS

تحویل اصل مدارک لازم برای ویزای تحصیلی و پرداخت ۷۵ یورو به شرکت VFS

4- تحویل گرفتن پاسپورت از VFS

مراجعه جهت دریافت پاسپورت از شرکت VFS پس از دریافت ایمیل از سوی سفارت فرانسه

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه

  • یک رسید با نام کاربری متقاضی
  • فرم درخواست ویزای تحصیلی فرانسه که به زبان انگلیسی یا فرانسه توسط متقاضی پر، امضاء و تاریخ‌گذاری شده باشد.
  • دو عکس ویزایی رنگی ۴/۵ × ۳/۵ سانتی‌متر با زمینه سفید که بیش از ۶ ماه از آن نگذشته باشد. چهره متقاضی باید ۷۰ تا ۸۰ درصد عکس را پوشش دهد و موی سر نباید پوشیده باشد.
  • پاسپورت:
    • پاسپورت باید حداقل تا ۳ ماه پس از تاریخ اعتبار ویزای درخواستی اعتبار داشته باشد.
    • پاسپورت باید توسط متقاضی امضاء شده باشد و حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.
    • کپی صفحه اول پاسپورت و تمام صفحاتی که ویزای شنگن دارند (در پاسپورت فعلی و پاسپورت‌های قدیمی) و کپی تمامی صفحات دارای مهر ورود و خروج.
  • شناسنامه با ترجمه رسمی زبان فرانسه و کپی از تمامی صفحات آن
  • کارت پایان خدمت با ترجمه رسمی زبان فرانسه (تاریخ‌های خدمت سربازی باید در کارت پایان خدمت قید شده باشد)
  • مدارک تحصیلی که به زبان فرانسه ترجمه، و توسط سفارت فرانسه تأیید شده باشد (برای دارندگان هریک از این مدارک):
    • مدرک دیپلم و ریزنمرات
    • مدرک پیش دانشگاهی و ریزنمرات
    • مدرک کاردانی و ریزنمرات
    • مدرک کارشناسی و ریزنمرات
    • مدرک کارشناسی ارشد و ریزنمرات
    • مدرک دکتری و ریزنمرات
  • گواهی استخدام و مرخصی با ترجمه فرانسه (در صورت اشتغال متقاضی)
  • مدارکی مبنی بر تمکن مالی: متقاضی باید اثبات کند که توانایی پرداخت ماهی ۶۱۵ یورو را برای سال اول تحصیل خود دارد.
    • اگر متقاضی بورسیه تحصیلی داشته باشد، باید گواهی سازمان مربوطه که نشان‌دهنده پوشش این هزینه‌ها باشد را ارائه دهد.
    • اگر متقاضی پشتیبان مالی داشته باشد، مدرک شناسایی پشتیبان مالی، تعهدنامه غیرمالی، به همراه مدارک استخدام و پرینت گردش حساب سه ماهه آخر حساب بانکی، رسید آخرین پرداخت مالیات، مدارکی گواه بر ارتباط متقاضی با پشتیبان مالی (اگر پشتیبان مالی در فرانسه زندگی می‌کند). گواهی استخدام و مرخصی متقاضی در صورت اشتغال متقاضی، پشتیبان مالی باید از خویشاوندان نزدیک متقاضی در ایران یا فرانسه باشد (پدر، مادر، برادر، خواهر، پدربزرگ، مادربزرگ، عمو و خاله یا عمه)
    • اگر متقاضی پشتیبان مالی نداشته باشد، مدارک استخدام و پرینت گردش حساب سه ماهه آخر بانکی با مهر، حساب شخصی و حساب حرفه‌ای به زبان انگلیسی.
  • گواهی مبنی بر داشتن محل اقامت در فرانسه: گواهی‌ای که توسط مؤسسه یا سازمان پذیرفته شده باشد، کپی از قرارداد، اجاره‌نامه یا سند مالکیت. مدت قرارداد اجاره باید حداقل یک سال باشد.
  • فرم OFII تکمیل شده
  • مدرک زبان فرانسه یا انگلیسی (در صورت وجود)
  • مدارک هنری و ورزشی، با ترجمه رسمی زبان فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه جهت شرکت در دوره‌های زبان

در حال حاضر امکان اخذ ویزای تحصیلی فرانسه جهت شرکت در دوره‌های زبان وجود دارد. اگر به تحصیل در فرانسه علاقه دارید، می‌توانید پس از گذراندن یک دوره زبان در فرانسه، از دانشگاه‌های فرانسه پذیرش بگیرید و ادامه تحصیل دهید؛ زیرا یکی از کوتاه‌ترین مسیرها برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه، دریافت پذیرش دوره‌های زبان فرانسه در کالج‌های زبان و دانشگاه‌های مورد تأیید سفارت فرانسه است. در این صورت برای تمدید ویزا به منظور ادامه تحصیل در دانشگاه‌های فرانسه، می‌توانید در کشور فرانسه اقدام کنید و نیازی به بازگشت به ایران نیست. برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه جهت شرکت در دوره زبان، داشتن مدرک زبان الزامی نیست؛ البته ارائه مدرک زبان فرانسه به شما برای اخذ ویزا کمک خواهد کرد.

اگر از مطالعه این مطلب درباره «ویزای تحصیلی فرانسه» استفاده کردید، پیشنهاد می‌کنیم مطالب مربوط به کالج های زبان در فرانسه و دوره زبان فرانسه در استراسبورگ را نیز مطالعه کنید. همچنین اگر پرسشی درباره ویزای تحصیلی فرانسه دارید، می‌توانید آن را به صورت کامنت مطرح کنید.

چقدر مفید بود ؟

میانگین / ۵.

Share

دیدگاه‌ها(0)

دیدگاه خودتون رو بنویسین